LG Athena Extreme Inverter V klima uređaj P12MN

Novi proizvod

2 899,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: LG
Model: P12MN
Kapacitet hlađenja: 300 / 3.500 / 4.040 W
Kapacitet grijanja: 300 / 4.000 / 6.800 W
Sistem: Athena Xtreme Inverter V
E.E.R.: 4,6
S.E.E.R.: 6,1
C.O.P.: 5,0
S.C.O.P.: 4,0
Odvlaživanje: 1,7 l/h
Protok zraka: Maks. unutrašnja 16,5 m3/min | Maks. vanjska 33 m3/min
Punjenje rashladnim medijem: 1.150 g
Plin: R410A
Energetski razred: A+++/A+++
Ostalo: Radno područje u hlađenju -10 do 48 ⁰C | Radno područje u grijanju -25 do 24 ⁰C
Dimenzije unutrašnje jedinice (VxŠxD): 875 x 295 x 235 mm
Dimenzije vanjske jedinice (VxŠxD): 770 x 545 x 288 mm
Težina: Unutrašnja jedinica 11,5 kg | Vanjska jedinica 35 kg
Garancija: 36 mjeseci (važi samo ako klima uređaj ugradi ovlašteni instalater!)

Više informacija

LG Inverter V tehnologija

Da li vam je vruće, ali ne želite čekati dok se prostorija rashladi? Ponekad vam je hladno a ponekad prevruće zato što trebate stalno paliti i gasiti klima uređaj? Da li vam smeta zvuk klimatskog uređaja u pozadini? Izaberite LG klimu baziranu na Inverter V tehnologiji, koja osigurava jednostavno i brzo hlađenje.

Sve je moguće sa LG Inverter V tehnologijom

Da li biste željeli pronaći klima uredjaj sa kojim možete uštedjeti nešto novca? Izaberite LG Inverter V, te kontrolirajte vašu upotrebu sa jedinstvenom funkcijom ''active energy control''. Sa LG Inverter V tehnologijom sve je moguće.

LG Inverter V- 3M Multi zaštitni filter

Više ne morate podnositi nepozvane goste poput prašine, alergenata, virusa i bakterija u vašem domu. LG-eva 3M tehnologija Multi zaštitni filter osigurava emilinaciju takvih tvari, tako da možete uživati u čistom i sviježem zraku.

Vrhunska energetska učinkovitost

LG Inverter V revolucionarna tehnologija omogućuje apsolutno tihi rad uz minimalnu potrošnju energije. Uživajte u udobnosti doma uz moderno dizajniran klima-uređaj svjetske klase.

Vrhunska energetska učinkovitost

Snažno grijanje

LG klima-uređaji zadovoljavaju vaše potrebe za grijanjem dok troše manje energije zagrijavanjem šireg prostora u kraćem vremenu kako bi se stvorilo toplo i ugodno okruženje.

Snažno grijanje

Potpuna tišina

LG klima-uređaji rade pri niskim razinama buke, zahvaljujući LG-ovom jedinstvenom kompresoru s niskom razinom vibracija te
tehnologijama zakrivljene elise ventilatora i BLDC motora koje eliminiraju nepotrebnu buku i omogućavaju neometan rad.

Potpuna tišina

PLASMASTER samočišćenje

Automatsko čišćenje omogućuje čist zrak uklanjanjem bakterija, plijesni i neugodnih mirisa koji se mogu stvoriti u unutarnjoj jedinici.Potpuna funkcija automatskog čišćenja omogućuje ugodnije okruženje za korisnika.

PLASMASTER samočišćenje

PLASMASTER ionizator

Snažan ionizator plazme štiti vas od neugodnih mirisa i štetnih tvari u zraku s više od tri milijuna iona radi sterilizacije ne samo zraka koji prolazi kroz klima-uređaj, nego i susjednih površina za sigurnije i čišće okruženje. 

PLASMASTER ionizator

MULTI Protection filtar

Napredne tehnologije tvrtki 3M i LG uklanjaju štetne mikročestice za sigurnije i zdravije okruženje. 3M-ov filtar velikog protoka/niskog gubitka pritiska na svojoj površini ima snažan elektrostatički naboj kako bi privukao i uhvatio štetne mikroskopske tvari i onemogućio im djelovanje, poput peludi i sitne prašine koji uzrokuju bolesti dišnih putova.

MULTI Protection filtar

Antibakterijski zračni filtar

Antibakterijski filtar blokira čestice prašine veće od 10 mikrometara μm. MICRO filtar za prašinu Powered by 3M Tech je visokoprotočan zračni filtar koji prikuplja štetne mikroskopske tvari, uključujući pelud i sitnu prašinu.

Antibakterijski zračni filtar

Jet Cool

LG klima uređaji s optimalnom i ravnomjernom brzinom strujanja zraka u svim smjerovima mogu rashladiti prostor već za 5-6 minuta.

Jet Cool
Automatsko pomicanje u 4 smjera

Automatsko pomicanje u 4 smjera

Automatsko pomicanje u 4 smjera brzo i efikasno šalje zrak u nekoliko smjerova kako bi se ohladio svaki kut sobe, dok se lopatice i otvori mogu podesiti za distribuciju hladnogzraka okomito i vodoravno, ili za daleko brže hlađenje određenih područja.

Jednostavna ugradnja

LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavniju i učinkovitiju ugradnju, neovisno o okruženju i broju osoba koje su uključene u postupak ugradnje. Smanjivanjem obujma posla i vremena potrebnog za ugradnju odsad je moguće ugraditi više klima-uređaja u više domova za kraće
vrijeme.

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Preuzimanje