Kärcher Home&Garden akumulatorski usisavač za prozore WV 2 Plus (1.633-301.0)

Novi proizvod

185,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WV 2 Plus
Artikal: 1.633-301.0
Barcode/EAN: 4039784834118
Akumulator: Li-Ion
Kapacitet spremnika: 100 ml
Isporučeni pribor: Punjač, Akumulator, Boca za prskanje s presvlakom za brisanje od mikrovlakana, Koncentrat za čišćenje prozora (1 x 20 ml)
Ostalo: Životni vijek akumulatora: 25 min, Vrijeme punjenja: 140 min, Učinak čišćenja po punjenju: 75 m2 ili 25 prozora, Radna širina usisne mlaznice: 280 mm
Dimenzije: 120 x 280 x 320 mm
Težina: 600 gr (sa akumulatorom)
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WV 2 Plus: Lagan i tih

 WV 2 Plus: Kompaktan i praktičan

 WV 2 Plus: LED-prikaz u vidnom polju

S inovativnim usisavačem za prozore Kärcher je napravio revoluciju po pitanju čišćenja prozora. Originalni Kärcher akumulatorski usisavač za prozore pretvara čišćenje u dječju igru te štedi vrijeme i trud. Zahvaljujući električnom usisavanju kapanje je zauvijek prošlost. Pametna kombinacija boce za prskanje i navlake za brisanje od mikrovlakana kao i funkcija usisavanja kod usisavača za prozore osiguravaju učinkovito čišćenje i blistavo čiste prozore – bez pruga i ostataka. Osim toga, praktični i ekonomski Kärcher akumulatorski usisavač za prozore omogućuje posebno higijensko pranje prozora, budući da nema izravnog kontakta s prljavom vodom.

  • Lagan i tih - Mala težina i ugodna glasnoća s WV 2 sada pranje prozora čine još praktičnijim.
  • Kompaktan i praktičan - Ovaj mali, praktični uređaj čini čišćenje glatkih površina sada još ugodnijim. Pomoću Kärcher akumulatorskog usisavača za prozore čak je i donji rub prozora moguće jednostavno doseći.
  • LED-prikaz u vidnom polju - Lako upravljanje energijom: LED prikaz integriran u prekidaču za uključenje/isključenje pravovremeno dojavljuje kada je potrebno puniti akumulator.

Video


Ostali proizvodi u istoj kategoriji: