Kärcher Home&Garden parni čistač SC 3 EASYYFIX (1.513-110.0)

Novi proizvod

369,90 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: SC 3
Artikal: 1.513-110.0
Barcode/EAN: 4054278312415
Snaga: 1.900 W
Kapacitet spremnika: 1 l
Duljina kabla: 4
Max. pritisak: Para 3,5 bara
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija

 SC 2: Komplet za čišćenje poda

SC 3 EasyFix je najbrži parni čistač svoga vremena te je spreman za rad nakon svega 30 sekunda zagrijavanja. Spremnik za vodu sa stalnim punjenjem omogućuje rad bez prekida. Umetnuta kartuša ta uklanjanje kamenca automatski uklanja kamenac iz vode, čime se produljuje životni vijek uređaja. Kärcher SC 3 EasyFix čisti bez kemije te je primjenjiv gotovo posvuda. Njegova domena su sve vrste tvrdih površina u kućanstvu. Kod temeljitog čišćenja Kärcher parnim čistačem bit će uklonjeno 99,99 posto svih bakterija na uobičajenim tvrdim površinama u kućanstvu. Uz pomoć raznovrsnog pribora higijenski čisti pločice, ploče za kuhanje, nape pa čak i najmanje procjepe – uključujući tvrdokornu nečistoću. U opsegu isporuke također je i EasyFix podna mlaznica s fleksibilnim zglobom za maksimalnu ergonomiju i s lamelnom tehnologijom za savršene rezultate čišćenja. Krpu za pod od mikrovlakana je putem praktičnog sustava čičaka moguće brzo fiksirati na podnu mlaznicu te ju skinuti bez kontakta s nečistoćom. Putem regulacije pare u 2 stupnja intenzitet pare je moguće savršeno prilagoditi površini i stupnju onečišćenja. Ostali detalji: pretinac za pribor i parkirni položaj za podnu mlaznicu.

  • Komplet za čišćenje poda "Comfort" s fleksibilnim zglobom na mlaznici - Optimalni rezultati čišćenja na najrazličitijim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnici. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.
  • Spremanje pribora i parkirni položaj - Komforno pospremanje pribora i jednostavno odlaganje podne mlaznice u slučaju prekida rada.
  • Zaštita za djecu na pištolju za paru - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.


Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: