Kärcher Home&Garden parni čistač SC 2

Novi proizvod

285,00 KM s PDV-om

-24,00 KM

309,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: SC 2
Artikal: 1.512-000.0
Barcode/EAN: 4054278040165
Snaga: 1.500 W
Kapacitet spremnika: 1 l
Max. pritisak: Para 3,2 bara
Isporučeni pribor: Komplet za čišćenje podova Comfort, Regulacija količine pare na ručki, Ručna mlaznica, Mlaznica s točkastim mlazom, Okrugla četka, Štapići za odstranjivanje kamenca (3 kom.)
Ostalo: Površinski učinak 75 m, Vrijeme zagrijavanja 6,5 min, Zaštita od neovlaštenog uključenja, Sigurnosni ventil
Dimenzije: 380 x 254 x 260 mm
Težina: 3 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija

 SC 2: Komplet za čišćenje poda

 SC 2: Spremanje pribora i parkirni položaj

 SC 2: Zaštita za djecu na pištolju za paru

SC 2 – uvod u čišćenje parom. Parni čistač za početnike SC 2, za jednostavno i intuitivno rukovanje, ima mogućnost regulacije pare u 2 stupnja, kako bi se intenzitet pare prilagodio površini i stupnju nečistoće. Praktično spremanje pribora na uređaju, podna mlaznica Comfort s fleksibilnim zglobom za maksimalnu ergonomiju i savršene rezultate čišćenja kao i parkirni položaj za podnu mlaznicu su korisni detalji koji parno čišćenje čine još komfornijim. Kärcher parni čistač SC 2 čisti u potpunosti bez kemije, uklanja 99,99% uobičajenih bakterija u kućanstvu na različitim tvrdim površinama u kućanstvu te je univerzalno primjenjiv. Pravilnom uporabom različitog pribora Vaše će pločice, kuhala, kuhinjske nape pa čak i najmanji otvori biti higijenski čisti. Čak i tvrdokorne nečistoće bit će pouzdano uklonjene.

  • Komplet za čišćenje poda "Comfort" s fleksibilnim zglobom na mlaznici - Optimalni rezultati čišćenja na najrazličitijim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnici. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.
  • Spremanje pribora i parkirni položaj - Komforno pospremanje pribora i jednostavno odlaganje podne mlaznice u slučaju prekida rada.
  • Zaštita za djecu na pištolju za paru - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.

Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: