Honda benzinski prijenosni bešumni agregat EU10i

Novi proizvod

2 390,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Honda
Model: EU10i
Napon: 230 V - monofazni
Snaga: 0.9 kW
Maks. snaga: 1 kW
Motor: GXH50
Razina buke: 52 - 58 dBA
Zapremina spremnika goriva: 2,3 l
Ostalo: Nazivno vrijeme rada cca 8 h, Utičnice: 1x šuko
Dimenzije: 45 x 24 x 38 cm
Težina: 13 kg
Uvjeti garancije: Svaki Honda uređaj se isporučuje sa urađenim nultim servisom od strane ovlaštenog servisera (sipanje ulja i prvo paljenje). Korisnik je dužan jednom godišnje servisirati uređaj u ovlaštem servisu kako bi ostvario pravo na 3-godišnju garanciju.
Garancija: 36 mjeseci

Više informacija

Kompaktan, lagan i super tih. Naš asortiman prijenosnih agregata pruža prvoklasnu struju, čak i u udaljenim područjima. Izuzetno lagani agregati sa niskom potrošnjom goriva imaju izolirano kućište i napredni izduvni sistem. Na ovaj način smo smanjili buku na minimum. Težina je smanjena upotrebom materijala male težine, npr. magnezijuma.
Jedinstvena inverterska tehnologija ugrađena u EU modele proizvodi najviši kvalitet električne struje, koja je pogodna za napajanje osjetljive elektronske opreme i uređaja bez straha od pregorijevanja. Svi modeli su opremljeni sa ECO-gas sistemom i automatski prilagođavaju izlaznu snagu u skladu sa trenutnim potrebama potrošača. Imaju izuzetno nisku potrošnju goriva. Osim toga, navedeni modeli imaju opciju koja pruža mogućnost povezivanja dva identična agregata kako bi se dobila veća snaga.

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: