Honda HRS536VKE Smart Drive benzinska samohodna kosilica

Novi proizvod

1 799,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Honda
Model: HRS536VKE
Kućište: Čelično
Brzina: 1,25 m/s
Motor: GCV160 OHC 4-taktni motor
Radni obujam: 160 ccm
Snaga motora: 2.7 kW / 3.68 KS
Broj okretaja: 2850 min-1
Zapremina košare: Izbacivanje sa strane
Zapremina spremnika goriva: 0,91 l
Zapremina spremnika ulja: 0.55 L
Širina reza: 53 cm
Radna visina: 9 postavki I 35 - 100 mm I centralno
Ostalo: Promjer kotača 200 mm, Jednostepeni hidrostatični mjenjač, Zadnji pogon, Učinak košnje 1.200 m²/h, Choke automatski, prijenos SMART Drive®
Dimenzije: 162 x 58,5 x 94,8 cm
Težina: 31,5 kg
Uvjeti garancije: Svaki Honda uređaj se isporučuje sa urađenim nultim servisom od strane ovlaštenog servisera (sipanje ulja i prvo paljenje). Korisnik je dužan jednom godišnje servisirati uređaj u ovlaštem servisu kako bi ostvario pravo na 3-godišnju garanciju.
Garancija: 36 mjeseci

Više informacija

Motorna samohodna kosilica Honda HRS 536 VKE

Honda benzinska kosilica HRS 536 VKE ergonomski je prilagođena za ugodniji rad na manjim površinama. Omogućuje podešavanje visine košnje na 5 razina, između 24 i 87 mm, a sa širinom košnje od 53 cm osigurava jednostavno i efikasno postizanje željenog rezultata. Odlikuje se načinom rada pri razini zvuka od 98 dB(A), kao i toplinskim senzorom za zaštitu od pregrijavanja. Jednostavna ručica za transport pomaže u svladavanju neravnih površina, dok čelično kućište jamči dug vijek trajanja. Napomena: Motor kosilice je bez ulja i prije upotrebe obavezno je uliti ulje koje se kupuje posebno. Preporučamo Vam upotrebu motornog ulja SAE 30.

Nož je konstruiran da se izvija umjesto da puca prilikom udarca u prepreku, ovaj pametan nož znaci manje troškove i dulji vijek trajanja. Košenje trave je najlakše kada ide samo od sebe, zato je košenje travnjaka sa IZY linijom puno lakše i ugodnije. Položaj ruku, paljenje… sve je savršeno prilagođeno. Upravljačka ručica prilagođena je svim uvjetima, kako pokretni mehanizam za pokretanje, koš za travu koji je lako podesiv i lako se prazni, preklopni vijak, plošno aerodinamično kućište lako prilagođeno i za održavanje.

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: