LG 55EC930V Cinema 3D Full HD webOS zakrivljeni OLED TV 55"

Novi proizvod

55"(139 CM) ZAKRIVLJENI OLED TV S POTPUNO NOVOM TEHNOLOGIJOM, JEDINSTVENOM KVALITETOM SLIKE I WEBOS OPERATIVNIM SUSTAVOM

  • ZAKRIVLJENI OLED ZASLON
  • ZATAMNJIVANJE PIKSELA
  • SLIKA S PIKSELIMA U 4 BOJE
  • ŽIVOPISNE BOJE
  • NAJREALNIJI PRIKAZ CRNE BOJE
  • LG SMART+ TV

Više detalja

4 299,00 KM s PDV-om

-1 200,00 KM

5 499,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: LG
Model: 55EC930V
Zaslon: OLED Full HD
Dijagonala zaslona u inčima: 55
Dijagonala zaslona u cm: 139
Rezolucija zaslona: 1920x1080p
Omjer širine i visine: 4:3 / 14:9 / 16:9
Smart TV: Da
Smart TV platforma: webOS
3D: Da
3D Značajke: Cinema 3D, Automatsko prepoznavanje formata, 3D u 2D konverzija izvora, 2D u 3D konverzija izvora, 2D u 3D način, 3D kontrola dubine, 3D ispravak slike, 3D Sound Zooming, Dual Play Ready
Značajke zaslona: Triple XD Engine, Resolution Upscaler, Smart Color Gradacija, Čarobnjak za sliku III, Just Scan, Real Cinema 24p
Izlazna snaga zvuka: 40 W 2 Ch Speaker system
Napredne značajke zvuka: Mono/Stereo/Dual (MTS/SAP), Dolby Digital dekoder, Jasni glas II, Alat za optimizaciju zvuka, Surround sustav
LAN: Da
WLAN: Da
HDMI: 4
Broj USB ulaza: 3
Broj Scart ulaza (RGB/CVBS): 1
Broj komponentnih ulaza (YPbPr): 1
Tuner: DVB-T2/DVB-C/DVB-S2/CI+
Operativni sistem: webOS 2.0
Energetski razred: A
Isporučeni pribor: 3D naočale F314 1EA, Magic Motion daljinski upravljač
Funkcije: Smart Energy Saving, EPG (SI - 8 dana), e-priručnik, WiFi ready, DivX (HD Plus/HD/SD)
Dimenzije: 1.225 x 715 x 80 mm
Težina: 14,4 kg
Težina uređaja s postoljem: 16,4 kg
Težina uređaja s ambalažom: 22,3 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija

LG OLED TEHNOLOGIJA - NAJNOVIJE POGLAVLJE U RAZVOJU TELEVIZORA

OLED predstavlja novu kategoriju među televizorima. Njegova posebna tehnologija - za razliku od LCD i plazma zaslona - zasniva se na organskim LED diodama. One su u mogućnosti emitirati svjetlost na način da zaslon radi bez ikakvog pozadinskog osvjetljenja. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, zaslon pruža do sad ne viđenu razinu kontrasta s najživljim bojama ikad viđenim. Zbog navedenih prednosti moguće je ostvariti još tanji dizajn.

Zatamnjivanje piksela

Zatamnjivanje piksela

Zatamnjivanje piksela je potpuno nova tehnologija prikaza slike moguća samo kod OLED (Organic Light Emitting Diode) zaslona. S obzirom da svaki piksel stvara svjetlost zasebno i uključuje/isključuje se neovisno o drugima, postiže se do sad neviđeni prikaz crne boje, čak i u tamnim scenama, što poboljšava dubinu i živost boja.

Savršena boja

Savrsena boja

Iskusi crnu boju koja daje novo značenje boji te doprinosi realnijem prikazu slike sa svim bogatstvom detalja! Doživi sliku koja se činila nemogućom, istraži svijet savršenih boja.

Najrealniji prikaz crne boje

Najrealniji prikaz crne boje

LG OLED TV napokon je postigao savršen prikaz crne boje, carstvo ranije nedostižno običnim televizorima. Samoosvjetljujući pikseli mogu upravljati svojim osvjetljenjem, pa prikazi crne i tamnih boja mogu biti savršeni kao nikad do sad. Čak i u najtamnijim scenama, svaki detalj je živopisan i jasan.

Clear motion

Clear motion

Brzina odaziva LG OLED TV-a je preko tisuću puta veća od LED TV-a. To vam omogućava uživanje u brzim scenama poput sporta ili akcijskih filmova, s kristalno jasnim prikazom slike bez imalo zamućivanja. Napokon možete uživati u prikazu slike koji više nije ograničen sporim vremenom odaziva i prikazom slike, te prikazuje kretnje na način kako ih vidimo u stvarnom životu.

Savršen kut gledanja

Savršen kut gledanja

OLED TV više nije ograničen kutom gledanja, te prikazuje nevjerojatno dosljednu sliku s bilo kojeg mjesta. Uživajte u savršeno širokom kutu gledanja bez gubitka kontrasta ili boje samo pomoću LG OLED TV-a, prema svemu - najsavršenijem zaslonu.

Tanak poput papira

Tanak poput papira

Jednostavna struktura OLED TV-a omogućava značajna poboljšanja u obliku i formi. To je omogućilo OLED TV-u razbiti još jednu barijeru od prethodnih tipova televizora i postići vitkost koja prije nije bila moguća. Sada ostaje samo zaslon bez nepotrebnih komponenti. Rezultat je nevjerojatno tanak i lagan LG OLED TV, koji se razlikuje od svega dosad viđenog.

Zakrivljeni zaslon

Zakrivljeni zaslon

Zaslon je zakrivljen kako bi se prirodno prilagodio našem vidnom polju i najoptimalniji je oblik bilo kojeg zaslona, pružajući jednaku udaljenost svih dijelova zaslona od očiju. Oblikovan prema prirodnom obliku ljudskog pogleda i vidnog polja, zaslon je ugodniji a slika je realnija.

Inovacija u izgledu

Inovacija  u izgledu

Uspješno smo napravili ogroman skok u povijesti razvoja zaslona, kako u izgledu, tako i u performansama. Ono što je nekad bilo moguće samo u našoj mašti postaje stvarnost, počevši od zakrivljenog zaslona, što će dovesti do fleksibilnih, prijenosnih, transparentnih i drugih oblika zaslona.

* Disclaimer: Ovo je konceptualna slika koja se može razlikovati od stvarnog proizvoda.

LG Smart+ TV

LG Smart+ TV

Dobrodošli u LG Smart+ svijet, najnoviji korak u razvoju omogućen jednostavnošću webOS-a. Oslobođen složenosti i komplikacija, webOS vam omogućava da uživate u Smart TV-u na praktičan, zabavan i jednostavan način. Samo se opustite i uživajte u svom televizoru kako biste i trebali.

Launcher

Launcher

Jednostavnim klikom tipke Home možete odabrati sadržaje i funkcije iz Launchera na dnu zaslona. On vam omogućava prebacivanje između televizijskog programa i sadržaja po izboru.

LG Store

LG Store

TV program uživo, VOD (video na zahtjev), 3D sadržaji, aplikacije i preporučeni sadržaji - sve na jednom mjestu. LG Store nudi vam dućan gdje možete pronaći sav dostupan sadržaj. Sve što vam je potrebno ovdje možete pronaći, ili, još bolje, pogledajte što vam LG preporuča. Pregledajte najnovije i vama najprikladnije sadržaje.

Zabavno postavljanje

Zabavno postavljanje

Od prvog trenutka kad upoznate svoj Smart TV, webOS će vam sve učiniti lakšim i zabavnijim. Nemojte se uplesti u zahtjevne i komplicirane postupke postavljanja zbog kojih ćete izgubiti želju za korištenjem svog smart TV-a. Umjesto toga, dopustite Bean Bird-u da vam pomogne, korak po korak kroz zabavan postupak, i pomogne vam upustiti se u avanturu s vašim novim Smart TV-om.

CINEMA 3D

CINEMA 3D

Sve što je najbolje u 2D-u, najbolje je i u 3D-u. Kombinacija vrhunske kvalitete slike i najoptimalniji oblik zakrivljenog zaslona 3D zabavu dižu na novu razinu.

Pametne kontrole na dodir

Pametne kontrole na dodir

Zbog kontrola na dodir TV izgleda bolje i upravljanje njime čini se boljim.
Tipke na dodir ispod zaslona omogućuju intuitivno i elegantno upravljanje osnovnim TV funkcijama.

Magic Remote daljinski upravljač

Magic Remote daljinski upravljač

Univerzalna kontrola: Upravljajte i pristupite set-top box uređaju, zvučnicima, Blue-Ray playeru i satelitskoj TV samo jednim daljinskim upravljačem; cjelokupno rješenje za maksimalnu udobnost.
Usmjeravanje: Jednostavno usmjerite i kliknite gumb pametnog daljinskog upravljača vašeg pametnog TV-a.
Pokreti: Jednostavnim pokretima obavljajte složene funkcije čime štedite vrijeme.
Kotačić: Pomičite gore-dolje, približavajte i udaljavajte kotačićem, baš kao što upravljate računalnim mišem.
Glas: Recite daljinskom upravljaču što tražite i on će započeti pretragu.

Video


Ostali proizvodi u istoj kategoriji: