Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 6 P Premium

Novi proizvod

538,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 6 P Premium
Artikal: 1.348-270.0
Barcode/EAN: 4039784916579
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 2.000 W (potrošnja 1.300 W)
Kapacitet spremnika: 30 l
Duljina kabla: 5 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2,2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s ravnim naborima, Filtarska vrećica od flisa, Fleksibilno crijevo alata
Ostalo: Ručka koja se može skinuti s elektrostatičkom zaštitom, Funkcija puhanja, Parkirni položaj, Ispusni vijak, Pospremanje pribora na uređaju, Automatsko uključenje/isključenje
Dimenzije: 418 x 382 x 694 mm
Težina: 9,48 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

High-end-višenamjenski usisavač WD 6 P Premium osvaja svojom izrazito velikom snagom usisavanja od 2000 W uz stvarnu potrošnju električne energije od svega 1300 W. Usisavač je opremljen inovativnom tehnikom vađenja filtra, kod koje je filtar s ravnim naborima smješten u glavi uređaja u kaseti koja se može vaditi. Izvlačenjem ove kasete filtar je moguće jednostavno izvaditi bez kontakta s nečistoćom. Moguće je usisavati suhu i mokru nečistoću bez mrskog mijenjanja filtra. Pritiskom na tipku za čišćenje zaprljani filtar je moguće učinkovito očistiti zahvaljujući integriranom čišćenju filtra te tako brzo ponovo dobiti usisnu snagu. Utičnica s automatikom za uključenje/isključenje omogućuje rad s priključenim električnim alatom. Otpad koji nastaje kod blanjanja, piljenja ili brušenja bit će izravno usisan. Usisnu snagu moguće je po potrebi regulirati i kod standardnog usisavanja i kod korištenja električnog alata. Ostale prednosti: spremnik od plemenitog čelika zapremine 30 l, novo razvijeni pribor za vrhunske rezultate čišćenja, odvojiva ručka sa zaštitom od elektrostatičkog naboja, vijak za ispuštanje velikih količina vode, parkirni položaj i mnogo više.

  • Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije i najbrže vađenje filtra izvlačenjem filtarske kazete - u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: