Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 5 P Premium

Novi proizvod

469,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 5 P Premium
Artikal: 1.348-234.0
Barcode/EAN: 4039784916531
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 1.800 W (potrošnja 1.100 W)
Kapacitet spremnika: 25 l
Duljina kabla: 5 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2,2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s ravnim naborima, Filtarska vrećica od flisa
Ostalo: Ručka koja se može skinuti s elektrostatičkom zaštitom, Funkcija puhanja, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Automatsko uključenje/isključenje, Pretinac za odlaganje sitnih dijelova
Dimenzije: 418 x 382 x 652 mm
Težina: 8,72 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

WD 5 P Premium osvaja svojom nevjerojatnom usisnom snagom: Unatoč potrošnji od svega 1100 W, ovaj višenamjenski usisavač jednako je snažan kao i usisavač od 1800 W! Nehrđajući spremnik od plemenitog čelika zapremine 25 l također je dio opreme uređaja, kao i utičnica s automatikom za uključenje/isključenje za priključenje električnih alata. K tome dolazi još i nova patentirana tehnika vađenja filtra: Filtar s ravnim naborima nalazi se u kaseti koja se može izvaditi te ga je moguće brzo i jednostavno zamijeniti bez kontakta s nečistoćom. Bez zamjene filtra moguće je usisavati i suhu i mokru nečistoću. Također je jedinstveno i neobično čišćenje filtra: Jaki impulsni udari zraka pritiskom na tipku odvode nečistoću iz filtra i osiguravaju ponovno brzo dobivanje snage usisavanja. Novo usisno crijevo i novo razvijena preklopiva podna mlaznica s 2 gumene trake i 2 trake s četkom osiguravaju savršeno usisavanje nečistoće. WD 5 P Premium ima i druga obilježja komfora, kao npr. odvojiva ručka s elektrostatičkom zaštitom, položaj za parkiranje usisne cijevi i podne mlaznice, funkcija puhanja, patentirana 3-u-1 savijena ručka kao i spremnik za kabel i pribor.

  • Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije i najbrže vađenje filtra izvlačenjem filtarske kazete - u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: