Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 4 Premium

Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 4 Premium

318,00 KM
s PDV-om
Način plaćanja

 

 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

Više nego odličan: višenamj. usis. vrhunske klase WD 5 Premium! Potrošnja elekt. ener. iznosi svega 1100 W i to unatoč tome što uređaj pruža nadmoćnu usisnu snagu od 1800 W. Višenamjenski usisavač je opremljen nehrđajućim spremnikom od plem. čelika zapremine 25 l i inovativnom tehnikom vađenja filtra, koja omogućuje komforno vađenje filtra s ravnim naborima izvlačenjem kasete filtra u svega nekoliko sekunda. Osim toga, filtar je prikladan za mokro i suho usisavanje bez zamjene filtra. Zahvaljujući integriranoj funkciji čišćenja filtra, zaprljani filtar je pritiskom na tipku moguće brzo i učinkovito očistiti jakim impulsima zraka i tako ponovo dobiti punu snagu usisavanja. Preklopiva podna mlaznica s 2 gumene trake i 2 trake s četkama i novim usisnim crijevom osiguravaju besprijekorno usisavanje svih vrsta nečistoće i pružaju maksimalni komfor u čišćenju. Ručka sa zaštitom od elektrostatičkog naboja (korisno prije svega kod usisavanja sitne prašine) može se skinuti i omogućuje postavljanje pribora izravno na usisno crijevo. Ostala obilježja komfora, kao što su parkirni položaj, funkcija puhanja, 3-u-1 savijena ručka kao i spremnik za kabel i pribor zaokružuju profil ovog uređaja.

  • Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije i najbrže vađenje filtra izvlačenjem filtarske kazete - u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Detaljnije o proizvodu
Proizvođač:
Kärcher
Model:
WD 4 Premium
Artikal:
1.348-150.0
Barcode/EAN:
4039784916432
Napon:
230 V ~ 50 Hz
Snaga:
1.600 W (potrošnja 1.000 W)
Kapacitet spremnika:
20 l
Duljina kabla:
5 m
Promjer usisnog crijeva:
35 mm
Dužina usisnog crijeva:
2,2 m
Ostalo:
Ručka koja se može skinuti, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Pretinac za odlaganje sitnih dijelova
Isporučeni pribor:
Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s ravnim naborima, Filtarska vrećica od flisa
Dimenzije:
384 x 365 x 526 mm
Težina:
7,5 kg
Garancija:
24 mjeseca
25343
Novo
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu