Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 4 (1.348-110.0)

Novi proizvod

259,90 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 4
Artikal: 1.348-110.0
Barcode/EAN: 4039784916333
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 1.600 W (potrošnja 1.000 W)
Kapacitet spremnika: 20 l
Duljina kabla: 5 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2,2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s ravnim naborima, Filtarska vrećica od flisa
Ostalo: Ručka koja se može skinuti, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Pretinac za odlaganje sitnih dijelova
Dimenzije: 384 x 365 x 526 mm
Težina: 7,1 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

Energetska učinkovitost susreće veliku usisnu moć: WD 4 je višenamjenski usisavač srednje klase, koji uz potrošnju električne energije od svega 1000 W uvjerava velikom usisnom snagom od 1600 W. Ovaj usisavač modernog izgleda nudi robusni plastični spremnik zapremine 20 l, koji je otporan na udarce, i filtar s ravnim naborima u kaseti filtra, koji se jednostavno vadi izvlačenjem, u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Filtar je prikladan za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra. Novo usisno crijevo i nova Clips-podna mlaznica opremljena s 2 gumene trake i 2 trake s četkom čine idealan tim i jamče uvijek odlične rezultate čišćenja. Odvojiva ručka dopušta postavljanje pribora izravno na usisno crijevo. U slučaju prekida rada usisnu cijev i podnu mlaznicu je, zahvaljujući položaju za parkiranje, moguće parkirati. Uz to dolaze još i "Pull & Push" sustav zatvaranja, ergonomska ručka kao i praktični spremnik za kabel i pribor na uređaju.

  • Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije i najbrže vađenje filtra izvlačenjem filtarske kazete - u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.


Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: