Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 3 Premium Fireplace Kit

Novi proizvod

295,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 3 Premium Fireplace Kit
Artikal: 1.629-845.0
Barcode/EAN: 4039784979024
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 1.400 W (potrošnja 1.000 W)
Kapacitet spremnika: 17 l
Duljina kabla: 4 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s patronama, Papirnata filtarska vrećica, Filtar za pepeo
Ostalo: Ručka koja se može skinuti, Funkcija puhanja, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju
Dimenzije: 388 x 340 x 525 mm
Težina: 5,8 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

Usisavač WD 3 Premium Fireplace komplet s dodatnim filtrom za pepeo pouzdano usisava hladni pepeo. Potrošnja električne energije iznosi svega 1000 W, i to unatoč tome što je ovaj usisavač jednako snažan kao uređaj od 1400 W. Nehrđajući i robusni spremnik od plemenitog čelika zapremine 17 l. Filtar s patronama, koji je sadržan u opsegu isporuke, omogućuje usisavanje suhe i mokre nečistoće bez izmjene filtra. U svrhu boljeg usisavanja nečistoće nije optimizirano samo usisno crijevo, već također i Clips-podna mlaznica s 2 gumene trake i 2 trake s četkom. Nadalje, uređaj ima ručku koju je moguće skinuti. Tako je moguće pribor postaviti izravno na usisno crijevo. Zahvaljujući parkirnom položaju, u slučaju prekida rada je usisnu cijev i podnu mlaznicu moguće privremeno parkirati. Uz to još dolaze: funkcija puhanja, "Pull & Push" sustav zatvaranja, ergonomska ručka kao i spremnik za kabel i pribor.

  • Specijalni filtar s patronama - Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: