Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 3 P

Novi proizvod

245,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 3 P
Artikal: 1.629-880.0
Barcode/EAN: 4039784943551
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 1.400 W (potrošnja 1.000 W)
Kapacitet spremnika: 17 l
Duljina kabla: 4 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s patronama, Papirnata filtarska vrećica, Adapter za priključenje električnog alata
Ostalo: Ručka koja se može skinuti, Funkcija puhanja, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Automatsko uključenje/isključenje
Dimenzije: 388 x 340 x 502 mm
Težina: 5,7 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

WD 3 P je višenamjenski usisavač, koji je s potrošnjom električne energije od 1000 W jednako snažan kao i usisavač od 1400 W. Opremljen je robusnim plastičnim spremnikom zapremine 17 l, otpornim na udarce, i utičnicom s automatikom za uključenje/isključenje za električne alate. Kod primjene alata usisavač se automatski uključuje i izravno usisava nečistoću koja se pojavljuje. Filtar s patronama omogućuje usisavanje suhe i mokre nečistoće bez izmjene filtra. Novo koncipirano usisno crijevo uređaja kao i nova Clips-podna mlaznica s 2 gumene trake 2 trake s četkama omogućuju učinkovito usisavanje svih vrsta nečistoća. Zahvaljujući odvojivoj ručki također je i pribor moguće postaviti izravno na usisno crijevo. Ostali uvjerljivi detalji opreme: funkcija puhanja, "Pull & Push" sustav zatvaranja, položaj parkiranja, ergonomska ručka, praktično pospremanje kabela i pribora.

  • Specijalni filtar s patronama - Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: