Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 3 (1.629-800.0

Novi proizvod

168,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 3
Artikal: 1.629-800.0
Barcode/EAN: 4039784943520
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 1.400 W (potrošnja 1.000 W)
Kapacitet spremnika: 17 l
Duljina kabla: 4 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s patronama, Papirnata filtarska vrećica
Ostalo: Ručka koja se može skinuti, Funkcija puhanja, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Automatsko uključenje/isključenje
Dimenzije: 388 x 340 x 503 mm
Težina: 5,5 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

Uz potrošnju električne energije od 1000 W, višenamjenski usisavač WD 3 jednako je snažan kao i usisavač od 1400 W. Njegov robusni plastični spremnik, otporan na udarce, ima zapreminu 17 l. Patronski filtar omogućuje komforno usisavanje suhe i mokre nečistoće - sasvim bez promjene filtra. Novo usisno crijevo i - da se ne zaboravi - novo razvijena Clips-podna mlaznica s mješovitim umetkom odlučujuće doprinose optimalnom usisavanju nečistoće i osiguravaju besprijekornu čistoću. Ručka, koja se skida bez problema, omogućuje postavljanje pribora izravno na usisno crijevo. U slučaju prekida rada usisnu cijev i podnu mlaznicu je, zahvaljujući položaju za parkiranje, moguće komforno privremeno parkirati. Dodatne posebnosti, kao što je funkcija puhanja, "Pull & Push" sustav zatvaranja, ergonomska ručka i iznimno praktično pospremanje kabela i pribora, pretvaraju rad s uređajem WD 3 u čisti užitak.

  • Specijalni filtar s patronama - Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.


Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: