Philips 49PUS6401/12 Android Ultra Slim 4K LED TV 49"

Novi proizvod


Uređaji serije Philips 6400 spoj su dizajna i radnih karakteristika. Sa zaslonom postavljenim na postolje s minimalističkim elementima, vaša će slika oživjeti u 4K Ultra HD i Pixel Plus Ultra HD kvaliteti slike. Uz Android TV, opcije zabave praktički su beskonačne.

Više detalja

1 399,00 KM s PDV-om

-130,00 KM

1 529,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Philips
Model: 49PUS6401/12
Barcode/EAN: 8718863007839
Zaslon: LED Ultra HD (4k)
Dijagonala zaslona u inčima: 49
Dijagonala zaslona u cm: 123
Rezolucija zaslona: 3840x2160p
Omjer širine i visine: 16:9
Smart TV: Da
Smart TV platforma: Android TV
3D: Ne
Svjetlina zaslona: 350 cd/m2
Značajke zaslona: Micro Dimming Pro, Ultra Resolution, Natural Motion, Pixel Plus Ultra HD
Ambilight: 2 strane
Ambilight značajke: Ugrađeni Ambilight+hue, Ambilight Music, Način rada za igre, Mogućnost prilagodbe boji zida, Način rada sa svjetlom za opuštanje
Izlazna snaga zvuka: 20 W
Napredne značajke zvuka: DTS Premium Sound, Clear Sound, Smart Sound
LAN: Da
WLAN: Da
HDMI: 4
Broj USB ulaza: 3
Broj Scart ulaza (RGB/CVBS): 1
Tuner: DVB-T/T2/C/S/S2
Energetski razred: A
Isporučeni pribor: Daljinski upravljač, 2x AAA baterije, Stalak za stol, Kabel za napajanje,
Dimenzije: 1.099 x 645 x 79 mm
Težina: 11 kg
Težina uređaja s postoljem: 11,3 kg
Težina uređaja s ambalažom: 14,7 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija • Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Ambilight zauvijek mijenja način na koji doživljavate televizore

  Stvorili ste mnogo više od kuće, stvorili ste dom, pa zašto ne biste odabrali i televizor koji odiše toplinom i privlačnošću? Jedinstvena tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini vaš zaslon mnogo širim, a doživljaj gledanja uzbudljivijim emitirajući izuzetno širok sjaj s dvije strane zaslona televizora na okolni zid. Boja, živopisnost i uzbuđenje prelaze granice zaslona i ulaze u vaš dnevni boravak, pružajući izvanredni doživljaj gledanja.

 • Oslobodite snagu četverojezgrenog procesora i integriranog sustava Android

  Oslobodite snagu četverojezgrenog procesora i integriranog sustava Android

  Četverojezgreni procesor tvrtke Philips u kombinaciji sa snagom koju donosi Android pruža uzbudljiv doživljaj igranja. Sustav Android na televizoru omogućava vam navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju videozapisa na način koji je izuzetno brz, intuitivan i zabavan.

 • Igranje u računalnom oblaku: vrlo kvalitetne igre za svaku dob

  Igranje u računalnom oblaku: vrlo kvalitetne igre za svaku dob

  Igranje u računalnom oblaku nudi bogat online katalog kvalitetnih igara za sve uzraste, ukuse i razine umješnosti. Jednostavno odaberite igru i zaigrajte je na svom televizoru!

 • Tanka aluminijska uska postolja za vrhunski, prozračan izgled

  Svakom je vrhunskom umjetničkom djelu potrebno vlastito postolje. A baš kao svako vrhunsko umjetničko djelo, Philips televizor također treba predstaviti na odgovarajući način. Naš dizajnerski tim ova je uska aluminijska postolja dizajnirao posebno za ovaj model, vjerno prateći njegovu prozračnost i tanak dizajn.

 • 4K Ultra HD je rezolucija kakvu do sada niste vidjeli

  Ultra HD televizor ima četiri puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora. Uz više od 8 milijuna piksela i našu jedinstvenu tehnologiju poboljšanja na Ultra rezoluciju, moći ćete uživati u poboljšanom prikazu slika bez obzira na originalni sadržaj. Uživajte u poboljšanoj oštrini, većoj percepciji dubine, vrhunskom kontrastu, mekim, prirodnim pokretima i besprijekornim pojedinostima.

 • Otkrijte Ultra HD kvalitetu slike uz Pixel Plus Ultra HD

  Iskusite 4K Ultra HD oštrinu uz Philips Pixel Plus Ultra HD. Optimizira kvalitetu slike i omogućuje reprodukciju uglađenih slika s nevjerojatnim detaljima i dubinom – uživajte u oštrijoj 4K slici sa svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama, svaki put.

 • Micro Dimming Pro za nevjerojatan kontrast

  Micro Dimming Pro optimizira kontrast televizora na temelju uvjeta osvjetljenja u prostoriji. U kombinaciji s posebnim softverom koji analizira sliku u 6400 različitih zona kako biste mogli uživati u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike te uistinu realističnom vizualnom doživljaju – danju ili noću.

 • Google Play™: otvara vrata u svijet zabave

  Google Play™ nudi brojne kvalitetne igre za sve uzraste. Optimizirane za igranje na televizoru, izgledaju izvrsno i pravi ih je užitak igrati. Nema potrebe da životni prostor opteretite još jednom igraćom konzolom; univerzalno USB upravljanje igrama omogućava jednostavnu navigaciju i igranje.

 • Novi integrirani HEVC standard za uživanje u 4K kvaliteti

  Novi integrirani HEVC standard omogućuje vam uživanje u prijenosima u 4K rezoluciji

 • Uživajte u boljem kontrastu i oštrijim bojama zahvaljujući tehnologiji HDR Plus

  HDR Plus novi je standard za videozapise. Ponovno definira kućnu zabavu zahvaljujući naprednom kontrastu i bojama. Uživajte u osjetilnom doživljaju koji dočarava originalno bogatstvo i živost, a istovremeno je i odraz namjere autora sadržaja. Krajnji rezultat? Svjetliji naglasci, veći kontrast, širi raspon boja i detalji izraženiji no ikad dosad.


Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: