LG perilica-sušilica rublja F14A8YD6

Novi proizvod


Perilica-sušilica kapaciteta 8/6 KG s direct drive tehnologijom pranja sa 6 načina rotacije bubnja.

  • A energetski razred
  • Inverter direct drive motor - 10 godina jamstva
  • 6 motion - 6 načina rotiranja bubnja za nježno i učinkovito pranje
  • Smart diagnosis funkcija

Više detalja

1 899,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: LG
Model: F14A8YD6
Boja: Crna
Zaslon: LED zaslon na dodir
Broj programa: 14
Punjenje: Prednje
Kapacitet perilice: 8 kg
Kapacitet sušilice: 6 kg
Vrsta: Inverter Direct Drive
Energetski razred: A++
Potrošnja: 55 l/pranje | 25 l/sušenje | 1,09 kWh
Dimenzije: 600 x 640 x 850 mm
Težina: 72 kg
Težina uređaja s ambalažom: 76 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija

Ušteda prostora i vremena: pranje i sušenje jednim uređajem

Ušteda prostora i vremena: pranje i sušenje jednim uređajem

Ne postoji ništa ugodnije od vađenja svježe oprane, potpuno čiste i suhe odjeće iz perilice rublja. LG perilicom-sušilicom rublja ne samo da ćete uštedjeti na prostoru, već i na budžetu, jer ćete istovremeno moći i prati i sušiti odjeću, jednim uređajem, bez potrebe za vađenjem i ponovnim punjenjem. Naravno, prati i sušiti možete odvojeno. Sve to možete obavljati energetski učinkovito, bez obzira na količinu rublja koje perete, uz izuzetno veliki kapacitet u prosječno velikoj perilici.

Inverter Direct Drive motor - 10 godina jamstva

Inverter Direct Drive motor - 10 godina jamstva

Inverter Direct Drive motor izrađen je izravno na osi: nema prijenosa i remena koji stvaraju trenje i vibracije. Manji broj pokretnih dijelova uređaj čini pouzdanijim, zbog čega i dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Našom tihom, izdržljivom perilicom bez vibracija bez problema možete prati noću. Za razliku od motora koji se vrte konstantnom brzinom, LG-ev Inverter Direct Drive sustav omogućuje motoru da određuje brzinu vrtnje, što performanse perilice prilagođava vašim potrebama. Ova značajka naše kućanske aparate čini još više ekonomičnima i učinkovitima.

6 motion: nježna njega poput ručnog pranja

6 motion: nježna njega poput ručnog pranja

6 Motion Direct Drive osigurava optimalne performanse pranja za bilo koju vrstu tkanine, jer svakom programu daje potrebnu njegu, kao da perete ručno. S obzirom da se vrsta i intenzitet kretanja bubnja mogu podesiti, korištenje 6 Motion D.D. pranje čini nježnim a još uvijek učinkovitim.
Ribanje: za učinkovito otapanje praška za rublje
Valjanje: za tihi rad
Njihanje: za nježno pranje
Preskakivanje: za pranje bez gužvanja
Natapanje: za učinkovito pranje

Njega dječje odjeće

Korištenje ovog programa preporučamo kod pranja dječje odjeće ili odjeće koju perete često. Tijekom ovog programa temperatura vode je 95 stupnjeva (može se odabrati i 60 stupnjeva) i 40 stupnjeva tijekom zadnjeg ispiranja, što je idealno za uklanjanje neželjenog praška za rublje. Na taj način bebina koža sigurno neće biti izložena iritaciji.

Njega dječje odjeće
Senzor određivanja težine

Senzor određivanja težine

Usudite se odabrati perilicu rublja velikog kapaciteta! Bez ikakvog problema možete oprati velike količine rublja s manjim brojem ciklusa, kako biste što više vremena provodili s obitelji. Inverter Direct Drive tehnologija detektira količinu rublja i prilagođava količinu vode, trajanje pranja i ispiranja, kako bi se povećala učinkovitost i kvaliteta pranja.

Pametna dijagnostika - Smart Diagnosis

Zahvaljujući LG Smart Diagnosis funkciji više se ne morate boriti s mukotrpnim problemima i greškama. Ako slučajno dođe do problema, uređaj će signale pretvoriti u zvuk i na pritisak gumba poslati ih korisničkoj podrški. Na ovaj način možete izbjeći slučajne nesporazume i nepotrebne posjete servisera te tako uštedjeti na vremenu i troškovima popravka.

Pametna dijagnostika - Smart Diagnosis

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: