LG 49UH664V Ultra HD 4k webOS Smart LED TV 49"

Novi proizvod

1 699,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: LG
Model: 49UH664V
Zaslon: LED Ultra HD (4k)
Dijagonala zaslona u inčima: 49
Dijagonala zaslona u cm: 123
Rezolucija zaslona: 3840x2160p
Smart TV: Da
Smart TV platforma: webOS
3D: Ne
Izlazna snaga zvuka: 20W 2.0 Ch Speaker System
Napredne značajke zvuka: DTS Decoder
LAN: Da
WLAN: Da
HDMI: 3
Broj USB ulaza: 2
Broj Scart ulaza (RGB/CVBS): 1
Broj komponentnih ulaza (YPbPr): 1
Tuner: DVB-T2/C/S2
Ulaz za slušalice: 1
Energetski razred: A+
Dimenzije: 1.197 x 810 x 174 mm
Težina: 12 kg
Težina uređaja s postoljem: 13,7 kg
Težina uređaja s ambalažom: 17,7 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija

Colour Prime Plus

Uz pomoć LG tehnologije Colour Prime Plus do sada neviđena kvaliteta slike oživljava na vašem ekranu. Uz pomoć LG Colour Prime Plus tehnologije slika na ekranu je živopisnija, i sa više boja i nijansi za koje niste ni znali da postoje.

ULTRA Luminance (Ultra napredno osvjetljenje slike)

LG tehnologija ULTRA Luminance kontinuirano skenira ekran televizora, te vrši podešavanja osvjetljenja u realnom vremenu nevjerovatnom brzinom. Zahvaljujući ovoj tehnologiji slika je kristalno jasna i oštra kao u pravom životu.

HDR Pro

HDR Pro je sljedeći veliki iskorak. Uz pomoć HDR pro tehnologije, vaš televizor će prikazivati još više kontrasta, i još više boja. Svjetlije slike na vašem ekranu će biti još izraženije u odnosu na prijašnje generacije televizora. HDR Pro će donijeti nevjerovatnu dubinu slike vašem televizoru.

Ultra Slim (ultra tanak i super moderan)

Ultra tanak i super moderan televizor, to je ono što svi želimo. Ultra tanka konstrukcija televizora znači da će i televizori sa najvećim ekranima izgledati elegantno i diskretno. LG televizor ultra tankog dizajna će se savršeno uklopiti u vaš dnevni boravak.

LG Smart TV sa webOS 3.0

Višestruko nagrađivani LG webOS Smart TV operativni sistem od sada je tu za vas u svojoj najnovijoj verziji webOS 3.0. Ovo je definitivno najzabavniji način uživanja u vašem novom televizoru. Vruhunski Smart TV bez potrebe za dodanim uređajima.

LG UHD TV ( 4 x Full HD rezolucija za bogatiju sliku)

Ovaj visokokvalitetan televizor podržava 4K UHD rezoluciju. Uz pomoć naprednog 4K upscalera (umjetnog povećanje rezolucije ulaznog signala) podiže SD kvalitetu ulaznog signala na veći nivo, te vam omogućuje da iskusite vrhunsku kvalitetu slike na 4K UHD ekranu.

Široki ugao gledanja

Zbog same prirode ekrana, slika na ekranu zadržava svoj integritet iz bilo kojeg ugla gledanja. To vam omogućuje da uživate u dinamičnim i jarkim bojama vašeg LG televizora iz svakog dijela vašeg dnevnog boravka.

3D Colour Mapping (3D mapiranje boja)

LG uz pomoć tehnologije 3D mapiranje boja omogućuje naprednu živopisnu reprodukciju boja na ekranu vašeg televizora. Uz pomoć naprednog gamut maping algoritma smanjuje distorziju boja koje se prikazuju na vašem ekranu, i omogućava vam da uživate u realnim živopisnim bojama.

Local Dimming (lokalno zatamnjenje)

Lokalno zatamnjenje radi na način da kontinuirano podešava osvjetljenje ekrana dijeljenjem ekrana televizora u više blokova. Kako se nivo osvjetljenja kontrolira nezavisno u svakom bloku ekrana televizora, detalji su jasno izraženi u svakom području ekrana. To omogućuje gledateljima da uživaju dubokim crnim bojama, i jasnoj i oštroj slici.

Metalik dizajn

Majstorski izrađen, metalni materijal je presvučen preko samog kućišta ovog televizora pružajući moderan izgled i dizajn koji će uljepšati svaki dnevni boravak.

ULTRA Surround sistem ozvučenja

ULTRA Surround zvuk omogućuje da se dvokanalski sistem ozvučenja televizora podijeli na 7 virtualnih kanala zvuka. Dodatak ULTRA surround zvučne tehnologije povećava doživljaj gledanja 4K.

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: