Kärcher Home&Garden visokotlačni perač K 2 Full Control

Kärcher Home&Garden visokotlačni perač K 2 Full Control

228,00 KM
s PDV-om

Način plaćanja

 







U opremu uređaja K 2 Full Control uključena su dva kotača koji se lako kreću, visokotlačno crijevo dužine 4 m, glodalo za čišćenje s rotirajućim točkastim mlazom za tvrdokorne nečistoće, kao i vodeni filtar za zaštitu pumpe od prodiranja čestica nečistoće. Mlazna cijev Full Control 4-Click Vario Power ima stupnjeve tlaka SOFT, MEDIUM i HARD kao i modus sredstva za čišćenje (MIX), koji se praktično namještaju okretanjem na Vario Power mlaznoj cijevi. Simboli upućuju na optimalna područja primjene stupnjeva tlaka. Ovaj visokotlačni čistač konstruiran je za povremenu primjenu i lakša onečišćenja oko kuće. Tu se, primjerice, ubrajaju onečišćenja na biciklima, vrtnom alatu ili vrtnom namještaju.

  • Full Control Click Vario Power mlazna cijev i glodalo za čišćenje - 3 stupnja tlaka kao i stupanj sredstva za čišćenje omogućuju optimalnu prilagodbu svakoj površini. Postavke se odabiru okretanjem na Full Control Click Vario Power mlaznoj cijevi. Stupanj tlaka prikazuje se simbolima na odgovarajućoj mlaznoj cijevi.
  • Držači za pribor, visokotlačni pištolj i kabel - lazne cijevi su uvijek spremne za uporabu, a nakon učinjenog posla sve se posprema na uređaj, što štedi prostor.
  • Teleskopska drška - Za praktičnu visinu izvlačenja. Mogućnost uvlačenja radi optimalnog pospremanja.


Detaljnije o proizvodu

Proizvođač:
Kärcher
Model:
K 2 Full Control
Artikal:
1.673-400.0
Napon:
230 V ~ 50 Hz
Snaga:
1.400 W
Max. protok:
360 L/h
Max. pritisak:
110 bara
Temperatura vode:
maks. 40 °C
Duljina crijeva:
4 m
Isporučeni pribor:
Visokotlačni pištolji G 120 Q; Glodalo za čišćenje; Visokotlačno crijevo 4m; Quick Connect na strani uređaja; Integrirani vodeni filtar; Adapter za crijevo A3/4"; Click VPS
Dimenzije:
246 x 280 x 586 mm
Težina:
4,34 kg (bez pribora)
Garancija:
24 mjeseca
25980
Novo
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu