Honda benzinski prijenosni bešumni agregat EU10i

Honda benzinski prijenosni bešumni agregat EU10i

2.390,00 KM
s PDV-om

Način plaćanja

 

Kompaktan, lagan i super tih. Naš asortiman prijenosnih agregata pruža prvoklasnu struju, čak i u udaljenim područjima. Izuzetno lagani agregati sa niskom potrošnjom goriva imaju izolirano kućište i napredni izduvni sistem. Na ovaj način smo smanjili buku na minimum. Težina je smanjena upotrebom materijala male težine, npr. magnezijuma.
Jedinstvena inverterska tehnologija ugrađena u EU modele proizvodi najviši kvalitet električne struje, koja je pogodna za napajanje osjetljive elektronske opreme i uređaja bez straha od pregorijevanja. Svi modeli su opremljeni sa ECO-gas sistemom i automatski prilagođavaju izlaznu snagu u skladu sa trenutnim potrebama potrošača. Imaju izuzetno nisku potrošnju goriva. Osim toga, navedeni modeli imaju opciju koja pruža mogućnost povezivanja dva identična agregata kako bi se dobila veća snaga.

Proizvođač:
Honda
Model:
EU10i
Napon:
230 V - monofazni
Snaga:
0.9 kW
Maks. snaga:
1 kW
Motor:
GXH50
Razina buke:
52 - 58 dBA
Zapremina spremnika goriva:
2,3 l
Ostalo:
Nazivno vrijeme rada cca 8 h, Utičnice: 1x šuko
Dimenzije:
45 x 24 x 38 cm
Težina:
13 kg
Garancija:
36 mjeseci
Uvjeti garancije:
Svaki Honda uređaj se isporučuje sa urađenim nultim servisom od strane ovlaštenog servisera (sipanje ulja i prvo paljenje). Korisnik je dužan jednom godišnje servisirati uređaj u ovlaštem servisu kako bi ostvario pravo na 3-godišnju garanciju.
24743
Novo
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu