• Samo na webu
Einhell IMPAXXO 18/230 - Solo Power X-Change...

Einhell IMPAXXO 18/230 - Solo Power X-Change akumulatorski udarni odvijač (4510080)

279,90 KM
s PDV-om
  • Član Power X-Change obitelji, potrebna 1x 18V baterija
  • Motor bez četkica - više snage i duže vrijeme rada
  • PurePOWER bez četkica – 10 godina jamstva na motor nakon registracije
  • Udarni ključ za uvrtanje velikih/dugih vijaka bez napora
  • Poseban udarni mehanizam štiti zglob od torzijskih sila
  • Fino podesiva elektronika za kontrolu brzine za osjetljiv rad
  • Uključuje LED svjetlo za osvjetljavanje radnog područja
  • Funkcija brzog zaustavljanja za brzu promjenu alata
  • Rotacija u smjeru kazaljke na satu i suprotno od njega za zavrtanje i izvlačenje vijaka
  • Kopča za pojas za sigurno privremeno skladištenje
  • Ergonomski dizajn i meke površine za držanje za sigurno držanje
  • Uključuje adapter za nastavke za korištenje nastavaka
  • Isporuka bez baterije i punjača (prodaje se zasebno)
 

2+1 PRODULJENO JAMSTVO ZA POWER X-CHANGE ALATE I UREĐAJE

Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci -i to potpuno besplatno! Kliknite i registrirajte svoj alat.

2+1 GARANCIJA PXC ALATA

VRIJEME PUNJENJA PXC BATERIJA

Einhell akumulatorski udarni odvijač IMPAXXO 18/230 savršen je dodatak kada se radi o brizi i održavanju vašeg domaćeg voznog parka. Umjesto ulaganja puno vremena i energije u mijenjanje guma u proljeće i jesen, ovaj praktični pomagač otpušta matice u tren oka. Snažni udarni ključ pruža praktičnu alternativu zamornom ručnom otpuštanju. Uređaj pokreće Einhell PurePOWER motor bez četkica. Ovaj motor bez četkica nudi veću snagu i dulje vrijeme rada od konvencionalnih motora s karbonskim četkicama. Nakon online registracije, motor bez četkica dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Akumulatorski udarni odvijač također je član Power X-Change obitelji. Baterija s visokokvalitetnom litij-ionskom tehnologijom i punjačem koristi se na svim modelima Power X-Change. Prednost je očita: Ometajući kablovi, opasnosti od spoticanja" i neželjene smetnje zbog ograničene slobode kretanja stvar su prošlosti s novom, snažnom i izdržljivom generacijom Einhell akumulatorskih alata. To omogućuje brz i siguran rad na svim kotačima. Visoki okretni moment snažnog akumulatorski udarni ključ osigurava dovoljnu silu za otpuštanje čak i čvrsto postavljenih, zaglavljenih ili zahrđalih matica u tren oka. Unatoč svojim performansama, IMPAXXO 18/230 je lagan u svojoj klasi, što ga čini udobnim za korištenje. Udarni odvijač ima robustan 1 /2" četvrtasti prihvat, a isporuka uključuje nastavak za uvrtanje. Integrirano LED svjetlo za osvjetljavanje radnog područja također omogućuje brzu izmjenu guma kada je to važno: kada vam se prikrada zalazak sunca, u mraku ili u garažama bez dovoljno osvjetljenja. Isporuka ne uključuje bateriju ili punjač.

Snažan i dugotrajan

Einhell PurePOWER motor bez četkica

PurePOWER motor bez četkica osigurava najveću učinkovitost, dulje vrijeme rada i maksimalan vijek trajanja. Za razliku od motora s karbonskim četkicama, motor bez četkica nije podložan nikakvom trošenju i stoga ga nije potrebno održavati. Ako se registrira na mreži, PurePOWER motor bez četkica dolazi s 10-godišnjim obećanjem servisa.

Snažan i dugotrajan

Robusna-montaža-uključujući-pribor

Robusna montaža uklj. pribor

Akumulatorski udarni ključ ima robusni vanjski četvrtasti nastavak od 1/2 inča za sigurno pričvršćivanje matica, a uključen je i adapter za nastavke za upotrebu s nastavcima za odvijač. Funkcija brzog zaustavljanja također olakšava brzu promjenu alata.

Snažna-izvedba-u-svakoj-situaciji

Snažna izvedba u svakoj situaciji

Robustan metalni mjenjač osigurava snažne performanse, a poseban imoact mehanizam štiti vaše zapešće od torzijskih sila. Rotacija u smjeru kazaljke na satu i suprotno od kazaljke na satu omogućuje zatezanje i otpuštanje dugih vijaka. Imate najbolju vidljivost tijekom rada zahvaljujući integriranom LED svjetlu.

Lako mijenjanje guma!

IMPAXXO 18/230 – Stručnjak za duge vijke i matice kotača

Zamjena guma rijetko je bila lakša nego s Einhell akumulatorskim udarnim ključem IMPAXXO 18/230. S maksimalnim okretnim momentom od 230 Nm, elektronikom brzine i posebnim udarnim mehanizmom, otpuštanje i zatezanje matica kotača i zavrtanje dugih vijaka najlakši su zadaci za ovaj kompaktni agregat. Akumulatorski udarni ključ IMPAXXO 18/230 isporučuje se bez baterije i punjača. Oni su dostupni zasebno.

Promjena guma je laka

Isporuka bez baterije

Isporuka bez baterije

Isporučuje bez baterije i bez punjača. Prodaju se zasebno.

Proizvođač:
EINHELL
Model:
IMPAXXO 18/230
Artikal:
4510080
Barcode/EAN:
4006825664317
Akumulator:
Li-Ion
Napon akumulatora
18 V
Kapacitet akumulatora
1.5 / 2.0 / 2.5 / 3.0 / 4.0 / 5.2 / 4.0-6.0 Multi Ah Plus / 5-8 Ah Multi Ah Plus
Vrijeme punjenja
30 min (1.5Ah) / 40 min (2.0Ah) / 50 min (2.5Ah) / 60 min (3.0Ah) / 80 min (4.0Ah) / 130 min (5.2 Ah) / 75 - 120 min (4.0 - 6.0 Ah)
Zakretni momenti:
230 Nm
Prihvat alata:
1/2"
Broj okretaja:
2900 min-1
Broj udaraca:
3000 min-1
Motor:
BL motor bez četkica
Isporučeni pribor:
Samo alat u kartonu + Adapter bitova za odvijanje vijaka
Garancija:
24 mjeseca
Uvjeti garancije:
Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change alate i uređaje s 24 na 36 mjeseci te baterije s 12 na 36 mjeseci ako registrirate alat online na einhell.ba unutar 30 dana od kupnje. Garancija na MOTOR za Brushless uređaje iznosi 10 godina.
30890
Novo
4006825664317
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu