UVOD

Hejkupi.me je online trgovina koja se bavi prodajom roba širokog asortimana online, tj na internetu. Vlasnik online trgovine na adresi http://hejkupi.me je Barbus Toys d.o.o. sa sjedištem u Vitezu, u ulici Tina Ujevića b.b. Molimo Vas da pažljivo pročitate dole navedene uslove i pravila koja primjenjujemo. Sve izmjene vezane za rad online trgovine objavljivat ćemo na našoj web stranici. Hejkupi.me zadržava pravo da bez predhodne najave i obavještenja promijeni ova pravila i uslove korištenja. Hejkupi.me zadržava pravo da odbije pružanje usluge, otkaže narudžbu, isporuku, ili ugasi nalog korisnika, ukoliko utvrdi da je došlo do povrede ovih pravila i uslova korištenja. Kupac, odnosno korisnik Hejkupi.me online trgovine prihvata ove uslove i pravila korištenjem Hejkupi.me online trgovine.

REGISTRACIJA

Za kupovinu na našoj online trgovini potrebno je da otvorite Vaš nalog, odnosno da se registrujete. Molimo Vas da prilikom registracije potpuno i istinito unesete Vaše podatke, što je obavezno! Ukoliko unesete nepotpune i neistinite podatke Hejkupi.me ne snosi nikakve posljedice za nekompletiranje narudžbe, za neisporučivanje robe i sl. O bezbjednosti i tajnosti Vaših podataka Hejkupi.me snosi obaveze i odgovornosti koje možete pročitati u Izjavi o zaštiti privatnosti. Registracija na Hejkupi.me dozvoljena je fizičikim licima sa teritorije Bosne i Hercegovine, starosti od 15 do 99 godina, kao i pravnim licima sa sjedištem na teritoriji Bosne i Hercegovine. Ukoliko koristite Hejkupi.me i imate otvoren nalog, odgovorni ste za povjerljivost podataka Vašeg naloga, Vaše aktivnosti na Hejkupi.me, za lozinke i uputstva koja ste dobili od nas za korištenje naših usluga. Registracija se obavlja samo jednom. Kada se registrujete od nas dobijate poruku na e-mail koji ste naveli u registraciji sa aktivacijskim linkom na koji klikom potvrđujete Vašu registraciju. 

OPISI (SPECIFIKACIJE) PROIZVODA

Hejkupi.me nastoji da pruži opise i specifikacije proizvoda što tačnije i jasnije. Hejkupi.me opise i specifikacije proizvoda unosi na osnovu podataka koje dobije od svojih dobavljača. Hejkupi.me ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

CIJENE PROIZVODA

Cijene proizvoda na Hejkupi.me navedene su sa uračunatim PDV-om. Hejkupi.me ima pravo da otkaže narudžbu ukoliko je na web shopu došlo do grube greške, odnosno postavljanja različite cijene za artikal od važeće. Npr. ako se stavi cijena za artikal 100,00 KM umjesto 1000,00 KM i sl. Valuta plaćanja na Hejkupi.me je KM (BAM) – konvertibilna marka. To je i jedina valuta kojom se može plaćati u Hejkupi.me. Cijene na Hejkupi.me su preporučene od naših dobavljača u 90% slućajeva.

NAČIN NARUČIVANJA

Kada izaberete proizvode koje želite da kupite, stavite ih u košaricu i izvršite narudžbu. Po izvršavanju narudžbe dobijate e-mail u kojem Vaš obaviještavamo da je narudžba primljena, te da ćemo Vam javiti dostupnost narudžbe kod naših dobavljača. Za narudžbe pristigle radnim danom do 12:00, obavijestit ćemo Vas o dostupnosti isti dan do 17:00. Za narudžbe pristigle radnim danom poslije 12:00, obavistit ćemo Vas o dostupnosti sljedeći radni dan do 12:00. U slućaju kada naručite 2 artikla gdje je jedan sa besplatnom dostavom a drugi sa dostavom koja se plaća a oba su proizvoda od istog dobavljača, za oba ta artikla ćete dobiti besplatnu dostavu. Ako naručite 2 ili artikala od istog dobavljača, a za svaki se podrazumijeva plaćanje dostave, mi ćemo Vam te artikle poslati besplatno. Vaš Hejkupi.me team će se truditi da što više dostava iskombinuje kako bi bile besplatne.

GARANCIJE

Svaki proizvod kupljen u Hejkupi.me ima određenu važeću garanciju. Da biste ostvarili garanciju na neki proizvod potrebno je da se pridržavate pravila koja su istaknuta na samim garancijama koje dobijete. Garancija vrijedi uz račun izdan od strane Barbus Toys d.o.o.. Garancije koje Hejkupi.me pruža za artikle su garancije koje daje proizvođač, odnosno dobavljač.

REKLAMACIJE

Za sve reklamacije, primjedbe i sugestije pišite nam na info@hejkupi.me

PODRŠKA – CUSTOMER SUPPORT

Podrška kupcima – Customer support pomoći će Vam pri odabiru proizvoda prema Vašim potrebama i pružiti sve potrebne informacije koje će olakšati Vašu kupovinu.

NADLEŽNI SUD

Za sve sporove i nesuglasice koje bi mogle proizaći, mjesno je i stvarno nadležan sud u Travniku.

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme Hejkupi.me online trgovine je 24/7/365, tj non-stop. Radno vrijeme za Podršku kupcima – Custommer support je svakim danom od 09-21h.
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu