Honda kosilica benzinska samohodna UM 616 EB

Honda benzinska kosilica samohodna UM 616 EBE

5.999,00 KM
s PDV-om

Način plaćanja

 

Protiv nezaustavljivog rasta trave postoji rješenje - Honda UM kosilice. Svaka kosilica je jedinstvene kvalitete, laka za korištenje, opremljena visokom tehnologijom. Honda UM kosilica pouzdan je partner pri održavanju neravnih površina obraslih visokom travom. Honda kosilice ne samo da su snažne, već su i lako paljive i sigurne. Linija Um obogaćena je dodacima koji košnju čine ugodnijom i sigurnijom. Svojim čvrstim okvirom i kućištem uspješno se nosi i sa najzahtjevnijim poslovima, s motorom visokih performansi i jedinstvenim sustavom plutajućeg kućišta, UM kosilica je idealna za održavanje velikih površina visoke trave. Plutajuće kućište, jedinstvena Honda značajka, omogućuje da se za vrijeme košnje visoke trave prednji dio kućišta povisi i na taj način smanjuje napore kosilice zbog čega se trava kosi pod kutom što stvara bolji rez nego kod uobičajenih kosilica.

Proizvođač:
Honda
Model:
UM 616 EB
Kućište:
Aluminijsko
Motor:
GXV160H2 OHC 4-taktni motor
Radni obujam:
160 ccm
Snaga motora:
4 kW / 5.5 KS
Broj okretaja:
3.600 min-1
Zapremina košare:
Izbacivanje sa strane
Zapremina spremnika goriva:
1,6 l
Potrošnja:
0.9 l
Širina reza:
61 cm
Radna visina:
4 postavke | 15 - 75 mm
Ostalo:
Promjer prednjih kotača 200 mm, Promjer zadnjih kotača 330 mm, Hidrostat mjenjač, Zadnji pogon, Starter ručni, Kvačilo noža
Dimenzije:
1.780 x 970 x 1.080 mm
Težina:
76 kg
Garancija:
36 mjeseci
Uvjeti garancije:
Svaki Honda uređaj se isporučuje sa urađenim nultim servisom od strane ovlaštenog servisera (sipanje ulja i prvo paljenje). Korisnik je dužan jednom godišnje servisirati uređaj u ovlaštem servisu kako bi ostvario pravo na 3-godišnju garanciju.
24779
Novo
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu