Honda motorni čistač snijega HSL2511E
Honda motorni čistač snijega HSL2511E
Honda motorni čistač snijega HSL2511E
Honda motorni čistač snijega HSL2511E

Honda motorni čistač snijega HSL2511E

36.900,00 KM
s PDV-om

Način plaćanja

 

Honda bacači snijega imaju ekskluzivnu tehnologiju, pouzdane karakteristike i detalje izrade koji čine Hondine uređaje jedinstvenim. Napaja ih pouzdan Honda 4-taktni motor kod kog nema potrebe za miješanjem benzina i ulja. Izuzetno su tihi, efikasni i jednostavni za korištenje. Lako se pali po hladnom vremenu i garantuje neometan rad čak i u najtežim vremenskim uslovima.

Sama pojava snježne freze Honda HSL 2511 E nam govori da je dizajniran za profesionalnu upotrebu. Hibridni pogon gusjenica za trenutni rad, električno podešavanje visine nagiba i zahvata snijega, sigurnosni prekidač za sječiva, nevjerovatan prihvat, snažan motor i jednostavnos upotrebe su karakteristike koje razlikuju Hondu od prosjeka. To je prva snježna freza u svijetun opremljena tehnologijom elektronske kontrole ubrizgavanja goriva. Freza je opremljena sa sistemom HONDA SMART AUGER omogućava korisniku pojednostavljen i olakšan rad. Sistem automatski podešava broj obrtaja motora u odnosu na opterećenje.
Napaja ga novi Hondin GX690H V-twin motor, opremljen elektronskom kontrolom brzine i ubrzgavanja, čime se osigurava lahko pokretanje i miran rad motora uz nisku potrošnju goriva. Prijenos se odvija preko sofisticiranog hidrostatičkog mjenjača koji prenosi snagu motora na gusjenice. Kapacitet čišćenja snijega je 140 tona na sat. Omogućava izbacivanje snijega do 26 metara, što ga čini prvim u svojoj klasi. U zavisnosti od odabranog načina rada (standard ili udaljenji) povećava obrtni moment ili brzinu, što omogućava da okretanjem regulatora frezu optimalno prilagodimo uslovima rada. Freza također uključuje i funkciju "učenja" korisnika, gdje se na ekranu prikazuju instrukcije za optimalnu brzinu u različitim uslovima.
Honda snježna freza je razvijena na osnovu filozofije da samo lakši i efikasniji rad smanjuje stres korisnika ali i pomaže da sačuvate energiju.

Proizvođač:
Honda
Model:
HSL2511E
Kapacitet čišćenja:
do 140 t/h
Širina čišćenja:
110 cm
Visina čišćenja:
74 cm
Dužina izbacivanja:
do 26 m
Motor:
GX690 OHV 4-taktni motor
Radni obujam:
688 ccm
Snaga motora:
16.5 kW
Broj okretaja:
3.600 min-1
Zapremina spremnika goriva:
24,6 l
Ostalo:
Pogon na gusjenice, Hidrostat mjenjač, Starter električni
Dimenzije:
242.5 x 110 x 201.5 cm
Težina:
595 kg
Garancija:
36 mjeseci
Uvjeti garancije:
Prije isporuke HONDA uređaja obavlja se servisni pregled u ovlaštenom servisu gdje će se uliti ulje i prvi puta pokrenuti uređaj. Da bi ostvario garanciju od 3 godine korisnik HONDA uređaja je obavezan godišnje servisirati uređaj u ovlaštenom servisu.
24817
Novo
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu