DOSTAVA

Dostava na Vašu adresu se vrši u suradnji sa Euroexpress brzom poštom.

Tranzitno vrijeme

Tranzitno vrijeme predstavlja vrijeme od momenta preuzimanja pošiljke do momenta njenog uručenja. Dostava pošiljki se vrši naredni radni dan nakon slanja, izuzev nedjelje. U tranzitno vrijeme ne ulazi: Dan prijema; Dani kada EuroExpress ne radi, dani državnih praznika i blagdanima. Vrijeme kašnjenja podrazumijeva: Uslijed netočne ili nepotpune adrese primaoca; Uslijed više sile ili zastoja u prometu. Rok dostave pošiljki je 24h, maks. 48h od preuzimanja pošiljke. Subotom se vrši isporuka pošiljki preuzetih petkom, samo u ona mjesta za koja je to navedeno u tabeli "Zone dostave".

Otvaranje paketa

Za svaku pošiljku je naznačena opcija "Otvaranje paketa", što znači da kupac može otvoriti paket prije preuzimanja, kako bi se uvjerio u ispravnost pošiljke. Ukoliko paket ne sadži naručene proizvode, kupac nije dužan preuzeti i platiti pošiljku.

Osiguranje pošiljke

Sve EuroExpress pošiljke su automatski osigurane.

Status pošiljke

Status pošiljke možete provjeriti pozivom Euroexpress Call Centra na besplatni broj 0800 51 100. Radno vrijeme Call Centra je svakim radnim danom od 08:00 do 17:00, te subotom od 09:00 do 14:00.

Zone dostava

Kliknite na logo Euroexpress kako bi mogli provjeriti kada se naručeni artikal isporučuje na Vašu adresu koju ste naveli u narudžbi.

Praćenje pošiljke - paketa

Kliknite na logo Euroexpress i unesite kod vaše pošiljke kako bi je mogli pratiti. Pošiljke možete pratiti 24 sata dnevno. Svaka pošiljka se prati posebno. Oznaku koda možete dobiti od našeg team-a na telefon, sms, mail ili WhatsApp.

Paketi dostave

Hejkupi.me postoje 2 paketa dostave. Na svakom artiklu na Hejkupi.me je ikonama označeno koji paket dostave je dostupan za taj artikal.

Brza pošta

Ovaj paket dostave vrijedi za one artikle gdje je to naznačeno. Artikli sa ovim paketom isporuke se isporučuju kupcu u roku 24 - 48 sata od narudžbe (radnim danima), a najkasnije 72 sati od narudžbe. Cijene ovise o težini naručenih artikala, a obračunavaju se po sljedećem cjeniku:

Težina paketa/ Cijena sa PDV-om
1 kg - 25 kg 11,00 KM
26 kg - 35 kg 15,00 KM
36 kg - 50 kg 25,00 KM
51 kg - 66 kg 30,00 KM
66 kg - 100 kg 56,00 KM

Besplatna brza pošta

Ovaj paket isporuka vrijedi za one artikle gdje je to naznačeno. Artikli sa ovim paketom isporuke se isporučuju kupcu u roku 24 - 48 sata od narudžbe (radnim danima), a najkasnije 48 sati od narudžbe. Dostava je besplatna.
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu