Kärcher Home&Garden akumulatorski usisavač za prozore WV 5 Plus Non Stop Cleaning Kit

Kärcher Home&Garden akumulatorski usisavač za prozore WV 5 Plus Non Stop Cleaning Kit (1.633-443.0)

255,00 KM
s PDV-om
Način plaćanja

 








Savršeno čišćenje bez stanki: Svojim WV 5 Plus Non-Stop Cleaning kompletom Kärcher – izumitelj akumulatorskog usisavača za prozore – na tržište donosi komplet koji dodatno usavršava čišćenje prozora bez muke, bez tragova i bez kapanja. Komplet WV 5 Plus Non-Stop Cleaning ima uvjerljivu opremu. To su: akumulatorski usisavač za prozore, boca s raspršivačem s brisačem od mikrovlakana, sredstvo za čišćenje, kao i stanica za punjenje uklj. zamjensku akumulatorsku bateriju. Zahvaljujući produljenom vremenu rada i drugoj akumulatorskoj bateriji moguće je čišćenje bez stanke. I to uz maksimalnu učinkovitost. To omogućuje pametna kombinacija boce s raspršivačem i brisača od mikrovlakana. Zbog praktičnog držača razmaka na usisanoj mlaznici moguće je postići još bolje rezultate čišćenja i u kutovima prozora. Dodatna prednost: meka komponenta na ručki. Ona osigurava još bolje ležanje uređaja WV 5 u ruci nego kod uređaja iz prethodne serije. Po završenom poslu se u priloženoj stanici za punjenje može puniti odnosno čuvati i pojedinačna akumulatorska baterija, a i cijeli akumulatorsku usisavač za prozore.

  • Prikaz napunjenosti akumulatora - Tri LED lampice iznad prekidača za uključenje/isključenje pokazuju aktualno stanje punjenja.
  • Ugodno tiho - Minimalna bučnost usisavača za prozore sada čini rad još ugodnijim.
  • Original - Originalna Kärcher kvaliteta od izumitelja usisavača za prozore.
  • Tri puta brže - Pomoću akumulatorskog usisavača za prozore pranje prozora je tri puta brže nego uobičajenim metodama.
  • Rezultati bez kapanja i bez tragova - Zahvaljujući električnom usisavanju vode, naporno kapanje sada je zauvijek prošlost. Za blistavo čiste prozore.
  • Apsolutno higijenski - Brzo i jednostavno pražnjenje spremnika bez kontakta s prljavom vodom.
  • Velika raznolikost primjene - Usisavač za prozore može se koristiti za sve glatke površine kao što su pločice, ogledala ili tuš kabine.


Detaljnije o proizvodu

Proizvođač:
Kärcher
Model:
WV 5 Plus Non Stop Cleaning Kit
Artikal:
1.633-443.0
Barcode/EAN:
4054278095646
Akumulator:
Li-Ion
Kapacitet spremnika:
100 ml
Širina čišćenja:
280 mm
Ostalo:
Vrijeme punjenja baterije 185 min, Vrijeme rada baterije 35 min, Kapactite čišćenja po punjenju baterije cca 105 m2 / 35 prozora
Isporučeni pribor:
Demontažna litij-ionska baterija, Punjač, Stanica za punjenje, Boca za prskanje i navlaka za brisanje od mikrovlakana, Koncentrat za čišćenje stakla 20 ml
Garancija:
24 mjeseca
25157
Novo
4054278095646
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu želja
Proizvod dodan za usporedbu