Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 5

Novi proizvod

378,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 5
Artikal: 1.348-190.0
Barcode/EAN: 4039784916470
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 1.800 W (potrošnja 1.100 W)
Kapacitet spremnika: 25 l
Duljina kabla: 5 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2,2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s ravnim naborima, Filtarska vrećica od flisa
Ostalo: Ručka koja se može skinuti s elektrostatičkom zaštitom, Funkcija puhanja, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Pretinac za odlaganje sitnih dijelova
Dimenzije: 418 x 382 x 652 mm
Težina: 8,24 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

Model vrhunske klase WD 5 je višenamjenski usisavač koji osvaja enormnom snagom usisavanja od 1800 W i malom potrošnjom električne energije od 1100 W. Ovaj usisavač ima plastični spremnik zapremine 25 l koji je otporan na udarce i filtar s ravnim naborima koji se nalazi u kaseti filtra. Filtar je moguće brzo i praktično zamijeniti jednostavnim izvlačenjem ove kasete, bez kontakta s nečistoćom. Osim toga, filtar omogućuje usisavanje suhe i mokre nečistoće bez promjene filtra. Zahvaljujući integriranoj funkciji čišćenja filtra, zaprljani filtar je pritiskom na tipku za čišćenje moguće brzo i učinkovito očistiti i tako ponovo dobiti punu snagu usisavanja. Optimalno usisavanje nečistoće i prvoklasni komfor u usisavanju osigurava savršena usklađenost novo razvijenog usisnog crijeva i nove preklopive podne mlaznice, koja ima 2 gumene trake i 2 trake s četkom. Tu još dolaze i odvojiva ručka s elektrostatičkom zaštitom (korisno prije svega kod usisavanja sitne prašine), parkirni položaj, funkcija puhanja, 3-u-1 savijena ručka kao i korisni spremnik na uređaju za kabel i pribor.

  • Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije i najbrže vađenje filtra izvlačenjem filtarske kazete - u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: