Kärcher Home&Garden višenamjenski usisavač WD 5 Premium

Novi proizvod

418,00 KM s PDV-om

Podaci

Proizvođač: Kärcher
Model: WD 5 Premium
Artikal: 1.348-230.0
Barcode/EAN: 4039784916531
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Snaga: 1.800 W (potrošnja 1.100 W)
Kapacitet spremnika: 25 l
Duljina kabla: 5 m
Promjer usisnog crijeva: 35 mm
Dužina usisnog crijeva: 2,2 m
Isporučeni pribor: Usisno crijevo, 2x Usisne cijevi 0.5 m, Filtar s ravnim naborima, Filtarska vrećica od flisa
Ostalo: Ručka koja se može skinuti s elektrostatičkom zaštitom, Funkcija puhanja, Parkirni položaj, Pospremanje pribora na uređaju, Pretinac za odlaganje sitnih dijelova
Dimenzije: 418 x 382 x 652 mm
Težina: 8,72 kg
Garancija: 24 mjeseca

Više informacija


 WD 6 P Premium: Patentirana tehnika vađenja filtra

 WD 6 P Premium: Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo

 WD 6 P Premium: Ručka koja se može skinuti

Više nego odličan: višenamj. usis. vrhunske klase WD 5 Premium! Potrošnja elekt. ener. iznosi svega 1100 W i to unatoč tome što uređaj pruža nadmoćnu usisnu snagu od 1800 W. Višenamjenski usisavač je opremljen nehrđajućim spremnikom od plem. čelika zapremine 25 l i inovativnom tehnikom vađenja filtra, koja omogućuje komforno vađenje filtra s ravnim naborima izvlačenjem kasete filtra u svega nekoliko sekunda. Osim toga, filtar je prikladan za mokro i suho usisavanje bez zamjene filtra. Zahvaljujući integriranoj funkciji čišćenja filtra, zaprljani filtar je pritiskom na tipku moguće brzo i učinkovito očistiti jakim impulsima zraka i tako ponovo dobiti punu snagu usisavanja. Preklopiva podna mlaznica s 2 gumene trake i 2 trake s četkama i novim usisnim crijevom osiguravaju besprijekorno usisavanje svih vrsta nečistoće i pružaju maksimalni komfor u čišćenju. Ručka sa zaštitom od elektrostatičkog naboja (korisno prije svega kod usisavanja sitne prašine) može se skinuti i omogućuje postavljanje pribora izravno na usisno crijevo. Ostala obilježja komfora, kao što su parkirni položaj, funkcija puhanja, 3-u-1 savijena ručka kao i spremnik za kabel i pribor zaokružuju profil ovog uređaja.

  • Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije i najbrže vađenje filtra izvlačenjem filtarske kazete - u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
  • Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
  • Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Detaljnije o proizvodu

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: